anderen over ons

kinderopvang Vlietkinderen

• Lonneke is een fijn en rustig persoon voor kinderen.
  • Ze geeft de groep een veilig gevoel, waardoor de groep ruimte kreeg om zichzelf tijdens deze sessies te kunnen laten zien en horen.
  • Alle ouders werden consequent na elke sessie uitgebreid op de hoogte gehouden, waar ze op dat moment mee bezig waren en hoe de kinderen het ervaarden. Dat was altijd heel fijn en waardevol om te lezen.

ouders

• J. heeft de niet-school-school erg leuk gevonden, hij ging er met veel plezier naar toe en vond het fijn om over gevoel te kunnen praten. Dank je wel voor de fijne begeleiding!
  • E. heeft het naar haar zin gehad en hopelijk kan ze de geleerde dingen in de praktijk toepassen op de momenten dat dat nodig is.
  • Heel veel dank voor de cursussen op de Kajuit. M. heeft er thuis niet heel veel over verteld, maar hij vond het wel leuk. Goed initiatief!
  • Dankjewel voor de leuke en gezellige niet school school. M. vond het erg leuk en we hebben ook steeds gepraat wat ze heeft geleerd en ervaren. Dit blijven we doen want we merken dat ze dan haar hart kan luchten.

kinderen

• De crossfitsessie was het leukste, ik heb geleerd dat je aan sommige gevoelens niets kunt doen en er was niets niet leuk op de n-s-s.
  • De crossfitsessie vond ik het leukste, want toen gingen we sporten, ik heb veel geleerd over gevoelens.
  • ik vond alles leuk aan de n-s-s en ik heb dingen geleerd over gelukkig zijn.
  • Het was leuk om met z'n allen samen te zin en ik heb ook nog eens veel geleerd.
  • Het aller aller leukste vond ik het kletsen met elkaar en ik heb gevoelens leren tekenen.
  • Ik vond het leuk dat we veel mochten tekenen bij de n-s-s en ik heb veel geleerd over gevoelens